Archieven

12 november 2017
12 november 2017
Alpha Schagen

Op zondag 12 november organiseren wij ons najaarsconcert met als thema Fables & Fantasies.

Om 15:00 uur start ons concert. Zowel het opleidingsorkest als de harmonie zelf zullen voor u spelen.

De zaal gaat open om 14:30 en de toegang is gratis. Misschien voor u een leuke manier om Alpha van binnen te bekijken en te genieten van onze muziek!

Sastival festival voor het opleidingsorkest

4 november 2017
4 november 2017
Teylingen College Locatie Leeuwenhorst Langelaan 1 2211 XT Noordwijkerhout

SAStiVAL is een Leerlingen-orkesten Festival dat jaarlijks wordt georganiseerd door Christelijke harmonievereniging Crescendo Sassenheim en Valkenburg’s Harmonie. Vanuit deze samenwerking is ook de naam SAS-ti-VAL ontstaan.

Ons opleidingsorkest neemt hieraan deel!

Kerstconcert 16 december 2016

16 december 2016
16 december 2016
Grote Kerk op de Markt in Schagen

Op vrijdag 16 december 2016 organiseert Schagens Harmonie samen met het Noord Hollands Jeugd Fanfare Orkest een kerstconcert in de Grote Kerk op de Markt in Schagen.

Een andere opzet dan de afgelopen jaren maar zéker niet minder de moeite waard!

Beide orkesten nemen een deel van het programma voor zijn rekening. Schagens Harmonie. onder leiding van Esther Hoek, opent de avond en na de pauze neemt Lieuwe de Jong de baton over en kunt u genieten van het Noord Hollands Jeugd Fanfare orkest!

Kaarten a € 5,- zijn alleen die avond zelf te koop bij de zaal. Er is geen voorverkoop.

kerstconcert-sh-nhjfo