Speel je mee met ons filmconcert op 9 december 2018?

Hou je van filmmuziek? Hou je van lekker muziek maken? Hou je van gezelligheid?

Dan heeft Schagens Harmonie met dirigente Esther Hoek weer een leuke uitdaging voor je! Een filmconcert, volledig geweid aan de bekende componist Hans Zimmer. Bekend van de filmmuziek van onder andere Pirates of the Caribbean, Madagascar, The Da Vinci Code en The Lion King. De muziek varieert van mooie balads tot swingende up-tempo nummers. De muziek zal worden begeleid door bijpassende filmbeelden.

Wij zullen op 9 december 2018 ‘s avonds optreden in de theaterzaal van het Scagon Theater in het centrum van Schagen. We repeteren op woensdagavond van 20:00 tot 22:00 in het cultureel centrum Markt 18 in Schagen.

Heb je zin en tijd om met ons mee te doen? Je bent van harte welkom! Alle muzikanten (passend in een harmonie) mogen meedoen, maar met name klarinetten, fluiten en laag koper/hout (zoals hoorn, trombone, bariton (sax), tenorsax, bas) kunnen we erg goed gebruiken. We zijn al volop met de voorbereidingen bezig, dus je bent van harte welkom om aan te schuiven. Voor een goede voorbereiding is het prettig als je minimaal de laatste 5 a 6 weken mee kan repeteren, dus zeg maar vanaf 31 oktober. Mocht dat niet helemaal lukken, dan hoeft dat ook geen probleem te zijn hoor, in overleg is veel mogelijk!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan via dit inschrijfformulier. Als je nog vragen hebt, kan je altijd mailen of bellen met Marcel Leetink: 06 – 23 88 83 93.

Wij hebben er veel zin in, jij hopelijk ook!! We hopen snel van je te horen.