Film Risen vanaf 24 maart (beperkt) te zien bij CineMagnus

Niet alleen bij De Passie Schagen maar ook bij CineMagnus wordt de lijdensweg van Jezus in beeld gebracht. Wij ondersteunen het verhaal met muziek, maar vanaf 24 maart kunt u bij CineMagnus de film Risen bekijken. Hier ziet u alvast de trailer!

De film draait om de Verrijzenis van Jezus. Hoofdpersoon is de ongelovige Romeinse soldaat Clavius (Joseph Fiennes) die van Pontius Pilatus de opdracht krijgt bij de kruisiging van Jezus aanwezig te zijn en zich ervan te verzekeren dat het lichaam voortdurend wordt bewaakt.

Pontius Pilatus weet dat Jezus’ volgelingen zeggen dat de Messias na drie dagen zal verrijzen en Pilatus is bang voor een opstand tegen Rome. Na drie dagen is het lichaam inderdaad uit het graf verdwenen en krijgt Clavius de opdracht het lichaam koste wat kost terug te vinden.

De zoektocht die volgt wordt in beeld gebracht alsof het een politiefilm vol speurwerk, ondervragingen, huiszoekingen en achtervolgingen is.

risencover-200-1000

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schagens Harmonie