Wij zoeken “De STROT van Schagen”!

Kan jij zingen én lijkt het je tof om eens met een écht harmonieorkest op te treden? Dan zoeken wij JOU!

Dit is dé kans om door een 50-koppig orkest begeleid te worden en op te treden in Alpha. Je kan je laten horen aan heel Schagen en je hebt een unieke muzikale ervaring.

Wat moet je hiervoor doen?

Stuur ons een inzending waarop we jou horen zingen. Dit kan je doen via e-mail naar mail@schagensharmonie.nl. Je kunt ons de opname zelf toesturen of een link van de opname (bijvoorbeeld van YouTube). Wil je je inzending liever per WhatsApp toesturen kan ook. Doe dit dan naar Daniëlle Leetink: 06 – 10 29 46 38.

Wanneer moet de inzending binnen zijn?

Omdat we tijd nodig hebben om te repeteren willen we jouw inzending graag zo snel mogelijk ontvangen, maar uiterlijk 10 februari.

Wat willen we van je weten

Naast je geluidsfragment ontvangen we graag de volgende gegevens van je: naam, telefoonnummer en e-mailadres zodat we contact met je op kunnen nemen. Als we jou uitkiezen zal onze dirigente samen met jou kijken welk stuk geschikt is om samen met ons op te voeren. Wij spelen verschillende genres, van pop tot musical tot rock tot klassiekere werken. We gaan dus echt kijken welk stuk jij graag wilt en of wij dat dan ook kunnen spelen!

Wanneer is het?

Het concert vindt plaats op zaterdag 22 april 2023. Voor die tijd zullen we samen moeten repeteren. Hoe vaak dat nodig is en hoe we dat precies gaan doen bespreken we in overleg. Schagens Harmonie repeteert normaal op woensdagavond, maar we zoeken samen naar mogelijkheden!

Geen wedstrijd

Het is géén wedstrijd, maar gewoon voor het plezier en voor de muziek! Samen maken we er een feestje van. We vragen je wel van te voren om een inzending om te kijken wat past en om (samen) te bedenken welke muziek geschikt is. En misschien moeten wij keuzes maken en kan niet iedereen meedoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.