De Passie Schagen – Maarten Redeker

maarten-redeker

Maarten Redeker is in 2015 afgestudeerd aan de Muziektheater Academie van conservatorium Codarts Rotterdam. Na de vooropleiding aan de musical theater academie in Alkmaar en een jaar gestudeerd te hebben aan de klassieke zang afdeling van Codarts, besloot hij de overstap te maken naar de Muziektheater Academie. Tijdens deze opleiding ontving hij o.a. masterclasses van Willemijn Verkaik, Jeroen Sleyfer en Renée van Wegberg.

Maarten is altijd al bezig geweest met muziek en theater. Op 9 jarige leeftijd zette hij z’n eerste stapjes op de theatervloer en besloot daar nooit meer vanaf te willen. Zo is hij net terug uit België waar hij in de vernieuwde Vlaamse stadion versie van Disney’s ‘Beauty and the Beast’ speelde en momenteel toert hij solo door Nederland in de kindervoorstelling ‘Tommie & Tom Poes’. Verder speelde hij Simon in de door Daniël Cohen geregisseerde versie van ‘Jesus Christ Superstar’ (2013) en speelde in de Nederlandse Theatertoer van ‘de Jantjes’ (2014). Maarten Redeker is in 2015 afgestudeerd aan de Muziektheater Academie van conservatorium Codarts Rotterdam. Na de vooropleiding aan de musical theater academie in Alkmaar en een jaar gestudeerd te hebben aan de klassieke zang afdeling van Codarts, besloot hij de overstap te maken naar de Muziektheater Academie. Tijdens deze opleiding ontving hij o.a. masterclasses van Willemijn Verkaik, Jeroen Sleyfer en Renée van Wegberg.

Vorig seizoen was hij te zien in de voor Enschede bewerkte versie van ‘Oliver’ en zingt hij sinds 2014 als eerste tenor bij barbershopquartet ‘The Jukebox Boys’.