Aanmelden Jubileumlidmaatschap

Beste muzikant,

wat leuk dat je interesse hebt om mee te doen met één, meerdere of zelfs alle activiteiten van ons jubileumjaar! We zijn erg blij daarmee.

Met onderstaand formulier kan je je inschrijven. Als je alle activiteiten mee wilt doen, dan word je automatisch ‘jaarlid’ en ontvang je een korting. Het lidmaatschap voor ons jubileumjaar kost €95. Je krijgt dan €15 korting op alle losse activiteiten.

Graag zouden we de bijdrage voor de activiteiten willen incasseren. Als je dit niet wilt, kunnen we het op een andere manier regelen.
  • Als je akkoord gaat met automatische incasso kan je hier je IBAN doorgeven. Wij zullen voordat we gaan incasseren je hierover inlichten.
    We gaan twee dagen lang samen oefenen en daarnaast plezier maken om alle muziek onder elkaar te krijgen. Er zijn geen 'losse' kosten hieraan verbonden. Dit zit 'vast' aan het concert met Karin Bloemen.
    Wat een kans! Optreden samen met Karin Bloemen!! We willen ons jubileumjaar spetterend afsluiten en dat wil je toch niet missen! Kosten losse deelname € 45.