Aanmelden Jubileumlidmaatschap

Beste muzikant,

wat leuk dat je interesse hebt om mee te doen met één, meerdere of zelfs alle activiteiten van ons jubileumjaar! We zijn erg blij daarmee.

Met onderstaand formulier kan je je inschrijven. Als je alle activiteiten mee wilt doen, dan word je automatisch ‘jaarlid’ en ontvang je een korting. Het lidmaatschap voor ons jubileumjaar kost €95. Je krijgt dan €15 korting op alle losse activiteiten.

Graag zouden we de bijdrage voor de activiteiten willen incasseren. Als je dit niet wilt, kunnen we het op een andere manier regelen.
  • Als je akkoord gaat met automatische incasso kan je hier je IBAN doorgeven. Wij zullen voordat we gaan incasseren je hierover inlichten.
    Zaterdagavond in Alpha Schagen samen met The Voices. We maken er écht een verjaardagsfeestje van. Voor de pauze 'wat serieuzer' en na de pauze FEEST! Kosten losse deelname € 25.
    Met z'n allen naar de Efteling. We treden 2 x op in het park. Verder kan je de hele dag genieten van alle attracties of het sprookjesbos. Kosten losse deelname € 15
    Op zondagmiddag van 13:00 tot 14:00 in de prachtige muziektuin van Schagen. Een zeer sfeervolle locatie. Er zijn geen kosten aan dit optreden verbonden.
    Op het drijvende ponton in de slotgracht voor Slot Schagen mogen wij de UITmarkt afsluiten! Kosten losse deelname € 25.
    We gaan twee dagen lang samen oefenen en daarnaast plezier maken om alle muziek onder elkaar te krijgen. Er zijn geen 'losse' kosten hieraan verbonden. Dit zit 'vast' aan het concert met Karin Bloemen.
    Wat een kans! Optreden samen met Karin Bloemen!! We willen ons jubileumjaar spetterend afsluiten en dat wil je toch niet missen! Kosten losse deelname € 45.