Schagens Harmonie bestaat 145 jaar – 10 oktober 2014

Schagens Harmonie is in 1869 opgericht. Dat betekent dat wij in 2014 al 145 jaar bestaan!! En wat doe je op een verjaardag: dan vier je een feestje en we willen dat feestje niet alleen vieren. Daarom hebben we gasten uitgenodigd:

Muziekvereniging Zijpe
Fanfare Samen Voorwaarts
Muziekvereniging Onder Ons
Fanfare Hildegardis en
Harmonie DSV

Al deze verenigingen maken tegenwoordig deel uit van de gemeente Schagen. Alle 6 de orkesten hebben een eigen deel laten horen, maar het meest bijzondere moment van de avond was toch wel toen alle orkesten tegelijk, onder leiding van Esther Hoek het nummer Skyfall speelden…. Kippenvel!

Klik hier voor de foto’s van dit bijzondere concert!

25-10-2014 145 jaar Schagens Harmonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.